أسعار اللحوم اليوم في البحيرة مستقرة مع طرح كميات كبيرة قبل رمضان في الأسواق

أسعار اللحوم اليوم في البحيرة بقت من أكتر الأسئلة اللى بتتكرر في الأسواق مع دخول شهر رمضان، لأن اللحمة عنصر أساسي في بيوت كتير على سفرة الفطار، واللى واضح من جولة في محلات الجزارة إن الأسعار مستقرة نسبياً مع وجود معروض كويس من اللحوم البلدية والمستوردة، يعنى كيلو اللحمة البقري بيتراوح حوالي من 350 لحد 450 جنيه، والكندوز يقرب من 380 جنيه، أرقام مش قليلة طبعاً بس ناس كتير شايفة إن الاستقرار ده أهون من زيادات مفاجئة كانت بتحصل قبل كده.

حركة البيع بعد استقرار أسعار اللحوم اليوم في البحيرة

مع استقرار أسعار اللحوم اليوم في البحيرة بدأ الزباين ينزلوا الأسواق يشوفوا الأسعار بنفسهم، خصوصاً مع انتشار منافذ بيع جديدة وسيارات بتبيع لحوم بأسعار أقل شوية من السوق، وده خلّى الحركة تبقى أحسن من أيام فاتت حتى لو الشراء بيكون بكميات صغيرة.

  • اللحوم البقري بتتراوح من حوالي 350 لحد 450 جنيه للكيلو حسب القطعية
  • الكندوز حوالي 380 جنيه، وناس كتير بتفضله للطبخ اليومي
  • عرق الفلتو يقرب من 400 جنيه، وده بيعتبر من القطع اللى عليها طلب شوية
  • الكبدة البلدي حوالى 400 جنيه، وواحد من الزباين كان بيقول ضاحكاً رمضان من غير كبدة يبقى ناقصه حاجة

تفاصيل أسعار اللحوم اليوم في البحيرة واللحوم المستوردة

وفي جانب تاني من السوق ظهرت اللحوم المستوردة بأسعار أقل شوية وده خلّى ناس كتير تتجه ليها خصوصاً اللى بيحاول يوفر في مصروف البيت، بس برضو في ناس لسه متمسكة باللحمة البلدي حتى لو السعر أعلى شوية.

  • كيلو اللحوم الهندي حوالي 200 جنيه
  • اللحوم البرازيلي تقرب من 300 جنيه للكيلو
  • المفروم البرازيلي حوالى 280 جنيه
  • الكبدة الأمريكي حوالي 180 جنيه
  • الكبدة البرازيلي تقرب من 170 جنيه

في النهاية اللى بيسأل عن أسعار اللحوم اليوم في البحيرة ممكن يلاحظ إن الاستقرار الحالي مريح نسبياً للسوق حتى لو الأسعار لسه مرتفعة شوية، بس برضو السؤال اللى بيفكر فيه ناس كتير دلوقتي هل أسعار اللحوم اليوم في البحيرة هتفضل ثابتة طول رمضان ولا ممكن نشوف تغييرات مفاجئة مع زيادة الطلب.

أهم الأخبار

آخر 24 ساعة

لا توجد تعليقات بعد

اترك تعليقاً

بريدك الإلكتروني آمن ولن يُنشر. الحقول الإلزامية مُعلَّمة بـ *